Kindergrime

Glitter tattoos

Ballon plooien

 

 

 

Kindergrime:

De kinderen zijn er gek op: zich om laten toveren in hun favoriete figuren, stoere jongens en schattige meisjes die veranderen we in een oogwenk in piraten, leeuwen, monsters, prinsesjes, feetjes of wat ze maar kunnen bedenken! En vinden ze het leuker om een super leuk of cool figuurtje op hun arm te laten schilderen, dan kan dat gewoon ook! Natuurlijk hebben we ze nodige bling bij om alles af te werken indien gewenst!

We grimeren ca 15-20 kids per uur naargelang het ontwerp dat gevraagd wordt.

Natuurlijk gebruiken we enkel  huidvriendelijke producten die gemakkelijk met water en zeep verwijderd kunnen worden. Ook de glitters die we gebruiken zijn speciaal voor cosmetisch gebruik.

We hebben zelf alle materiaal bij die we nodig hebben om deze animatie te voorzien.

Prijzen: 70 euro per uur met een minimum van 2 uur (kan ook gecombineerd worden met ballonplooien of glittertattoos)  + vervoerskosten indien meer dan  30 km van Antwerpen

1 uur kindergrime inbegrepen in onze formule 1 en 3 !

Glittertattoos:

Zo’n glittertattoo willen ze allemaal, eerst kiezen welke tattoo jij het mooiste vindt en dan eens goed nadenken welke kleurtjes je erop wilt!

Waw , die wil ik wel aan mijn vriendjes laten zien! En dat kan, want je glitter tattoo kan er wel 3-7 dagen op blijven zitten, je kan er zelfs mee in bad gaan (droog deppen, niet wrijven!) ! Wil je de tattoo er eerder af, dan kan dat met babyolie of met een alcoholhoudende lotion, even in laten werken en met een watje verwijderen!

Ook hier worden enkel huidvriendelijke materialen gebruikt: speciale huidlijm en cosmetische glitters!

Er kunnen ca 15-20 glitter tattoos per uur gezet worden.

Prijzen:  80 euro per uur met een minimum van 2 uur (kan ook gecombineerd worden met ballonplooien of kindergrime)   + vervoerskosten indien meer dan  30 km van Antwerpen

 Ballonplooien:

De kinderen worden getrakteerd op kleurrijke figuurtjes : paardjes, aapjes, hondjes, zwaarden of hoedjes! Ze zijn er gek op!

80 euro per uur met een minimum van 2 uur (kan ook gecombineerd worden met kindergrime of glittertattoos)   + vervoerskosten indien meer dan  30 km van Antwerpen

Ballonplooien is inbegrepen in formule 1 en 3!

Voor meer info of boekingen:

mail: info@fantastischekinderdisco.be

Gsm : 0477/548.684

terug naar beginpagina

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Vanaf nu kunt u ook apart grime, ballonplooien of glitter tattoos boeken, klik op de titels voor meer info.
Ook voor evenementen!
In formule 1 en 3 van de kinderdisco zijn steeds kindergrime en ballonplooien inbegrepen.
Glitter tattoos kunnen bij elke formule bijgeboekt worden!